سخت ترین زبان دنیا ( ۱۰ زبان سخت دنیا )

سخت ترین زبان دنیا ( ۱۰ زبان سخت دنیا )

سخت ترین زبان دنیا ( ۱۰ زبان سخت دنیا )

امروزه یادگیری یک زبان خارجی برای هر فرد امری اجتناب ناپذیر می باشد. اما بسیاری از زبان ها برای یادگیری مخاطب بیشتری نسبت به دیگر زبان ها دارند که این موضوع جدا از نیاز افراد به دشواری و سختی یادگیری آن زبان نیز مربوط می شود. یادگیری زبان های متعدد و توانایی چند زبانه بودن باعث می شود تا به سمت زبان های ساده و همچنین زبان هایی که ریشه های مشترکی با یکدیگر دارند برویم و هر چقدر این زبان ها در دنیا پرطرفدار باشند کار ما را برای یادگیری راحت تر می کنند. اما جدا از این می خواهیم به بررسی زبان های سخت و دشوار دنیا با معیارهای استاندارد و بین المللی بپردازیم و مشخص کنیم که اگر به عنوان مثال زبان چینی برای ایرانی ها بسیار سخت است مطمئنا برای کره ای ها و یا ژاپنی ها سخت تلقی نمی شود. و اینکه یادگیری هیچ زبانی غیر ممکن نیست و کسانی که توانستند به این زبان ها مسلط شوند و آن ها را یاد بگیرند همه سختی های یادگیری آن زبان را گذرانده اند اما در آخر موفق به یادگیری آن زبان سخت شده اند.

 

لیست ۱۰ زبان سخت دنیا

زبان های سخت دنیا از رتبه ۱ تا ۱۰ به قرار زیر خواهند بود:

۱. زبان چینی ماندرین Mandarin

۲. زبان عربی Arabic

۳. زبان روسی Russian

۴. زبان ژاپنی Japanese

۵. زبان مجارستانی Hungarian

۶. زبان آلمانی Germany

۷. زبان فرانسوی French

۸. زبان لهستانی Polish

۹. زبان ایسلندی Icelandic

۱۰. زبان فنلاندی Finnish

 

اما همواره اینکه بتوان لیستی را به عنوان سخت ترین زبان دنیا یا آسان ترین زبان دنیا ارائه کرد کار بسیار سختی می باشد. معمولا برای این کار و یا ارائه یک لیست، اکثرا افراد براساس زبان بومی خود به بیان سختی و یا آسانی یک زبان می پردازند و از منظر اشتراکات و یا تفاوت های میان زبان خود و زبان سایر کشورها مشخص می کنند کدام زبان سخت ترین زبان در دنیا برای یادگیری است. و همچنین در این خصوص باید توانایی ها و تجربیات افراد را در یادگیری زبان های دیگر نیز مورد توجه قرار دهید به عنوان مثال اگر فردی از یادگیری زبان ایتالیایی لذت برده و هیچ گونه مشکلی در یادگیری این زبان نداشته باشد مطمئنا از منظر آن فرد زبان ایتالیایی آسان ترین زبان دنیا خواهد بود و بلعکس نیز اگر یادگیری این زبان برای او طاقت فرسا و با دشواری هایی همراه بوده باشد زبان ایتالیایی برای او سخت ترین زبان دنیا تلقی می شود. اما، این موضوع برای همه درست نمی باشد. در نتیجه این نوع از رده بندی زبان ها بیشتر براساس تمایلات شخصی بوده و بستگی بسیاری به توانایی های فرد و تجربیات تلخ و شیرین او از یادگیری زبان دارد. در این جا ما سعی کرده ایم براساس برخی مستندات و داده های علمی به بیان سخت ترین زبان های دنیا بپردازیم.

 

معیار واژگان و وجه اشتراک با زبان مادری

برای بیان سخت ترین زبان دنیا تعداد واژگان و وجه اشتراک آن با زبان مادری یکی از اولین معیارهای بررسی سخت ترین زبان دنیا است که به ذهن خطور می کند. و همچنین می تواند به عنوان مهم ترین معیار برای بررسی این موضوع باشد. یکی از دلایل این بحث این است که یادگیری زبان اسپانیایی را برای انگلیسی زبان ها بسیار آسان می کند، گرچه اسپانیایی یک زبان رومی و انگلیسی یک زبان ژرمنی است. در این خصوص نیز می توان زبان عربی را برای فارسی زبانان به همین شکل تلقی کرد. در زبان اسپانیایی و انگلیسی بسیاری از کمات ریشه مشترکی داشته در نتیجه برای یک انگلیسی زبان یادگیری واژگان اسپانیایی از زبان عربی و یا ژاپنی راحت تر خواهد بود.

برعکس در بین لیست بیان شده برخی از این زبان ها مثل مجارستانی و فنلاندی به عنوان زبان های نسبتا پیچیده تلقی می شوند زیرا چندان شباهتی با زبان های دیگر در آن ها پیدا نمی شود. در نتیجه یادگیری زبان آلمانی به دلیل نزدیکی به زبان انگلیسی از لحاظ ریشه زبان و وجه اشتراک بین زبان مادری انگلیسی زبان ها بسیار آسان می باشد. در نتیجه می توان بیان کرد که یادگیری زبانی که ریشه و وجوه مشترکی زیادی از لحاظ پایه ای با زبان اصلی ما دارد بسیار راحت می باشد مثلا یک انگلیسی زبان می تواند معنی بسیاری از کلمات اسپانیایی و یا ایتالیایی را به دلیل اینکه هر دو ریشه لاتین دارد حدس بزند و این کمک شایانی به یادگیری زبان و بیان اینکه کدام زبان سخت می باشد می کند.

 

معیار تلفظ و نحوه بیان و لهجه

در خصوص این معیار می توان گفت که برخی از زبان ها دارای آواها و تلفظ یکسانی می باشند. به عنوان مثال زبان اسپانیایی و ایتالیایی بسیار شبیه به یکدیگر هستند وقتی در مورد تلفظ بحث می شود و همچنین در برخی آواها با یکدیگر وجه اشتراک دارند. در این بین برخی زبان های دیگر مانند روسی و عربی در قبال زبانی چون انگلیسی آواهای بسیاری را در خود دارند که در زبان انگلیسی یافت نمی شود و انگلیسی زبان ها برای یادگیری آن ها باید تمرین بسیاری انجام دهند تا بتوانند کلمات آن ها به خوبی و با تلفظ و ریتم درست بیان نمایند. یکی دیگر از جنبه هایی که در این موضوع باعث سختی کار می شود این است که وقتی وجه مشترکی در آوا و یا تلفظ صداهای مختلف در بین زبانی با زبان وجود ندارد در برخی مواقع متوجه اشتباه خود در بیان تلفظ کلمات نخواهیم شد.

از طرفی زبان های آوایی مانند چینی ماندرین نیز هستند که در این خصوص تفاوت بزرگی را ایجاد می کنند. در چینی ماندرین ۴ روش مختلف برای تلفظ یک کلمه وجود دارد که با استفاده از تلفظ های مختلف و کمی تغییر در آن یک کلمه می تواند معانی مختلف را داشته باشد. در نتیجه یادگیری تلفظ این کلمات کاری سخت و پیچیده می باشد که باعث شده این موضوع در رتبه بندی ما تاثیر داشته باشد. زبان ایسلندی نیز دارای این ویژگی است که حتی کامپیوترها نیز برای فهمیدن و درک کردن آن در مواقعی دچار مشکل می شوند. گفته می شود آوا و نحوه بیان قابل یادگیری و تدریس است. گرچه یادگیری آن ها ممکن است کاری راحت نباشد، این کار می تواند شما را به دنیایی شگفت انگیز برساند. شما فقط باید برای این موضوع نسبت به زبانی که آواها در آن شبیه زبان مادری تان است تمرین بسیاری داشته باشید.

 

ساختار جملات و کلمات

همانطور که می دانید مطالعه زیاد و داشتن دانش بالا در گرامر برای یادگیری یک زبان امری ضروری تلقی نمی شود. البته برای ماه های ابتدایی این طور است. اما، بسیاری از زبان ها دارای گرامرها و دستور زبان های پیچیده ای نسبت به دیگر زبان ها می باشند. به عنوان مثال زبان مجارستانی دارای ۳۵ نوع مختلف و مجزا ساختار در زبان خود است.

طریقه جمله سازی و ترتیب قرار گیری کلمات برای تشکیل یک جمله همانند حل کردن یک معما یا پازل می باشد. مثلا در زبان های انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی ساختار جمله سازی بسیار شبیه یکدیگر می باشند. اما متاسفانه تمام زبان ها از یک روش یکسان در جمله سازی پیروی نمی کنند. در زبان عربی اگر جای یک کلمه در یک جمله با همان شکل کلمه عوض شود معنی یکسانی را منتقل نخواهد کرد. در زبان روسی ترتیب کلمات تقریبا به صورت رندم یا تصادفی می باشد. در این زبان، صرف کلمات به ما می گوید کدام کلمه در چه جایگاهی در جمله قرار می گیرد و از آخر کلمات متوجه می شویم از چه ساختاری استفاده می شود. زبان ژاپنی از یک ساختار کاملا متفاوت بهره می برد که این موضوع زبان ژاپنی را به یکی از سخت ترین زبان های دنیا تبدیل کرده است حتی برای افرادی که برای مدت زمان طولانی در این کشور مشغول به کار می باشند.

در خصوص ساختار جمله سازی در برخی از مواقع زبان ها حتی به کلمات با ساختار متفاوتی نیاز دارند. مثلا در زبان فنلاندی بسیاری از کلمات می توانند از یک ریشه بدست آیند. یک ریشه می تواند تولید کننده یک صفت، اسم و حتی فعل اگر به آن یک پیشوند یا پسوند اضافه کنیم باشد. در زبان مجارستانی همچنین از پسوند ها البته نه برای خلق کلمات متنوع بلکه برای تغییر زمان کلمات استفاده می شود. این نوع از زبان از یک درجه سختی در یادگیری برخوردار می باشند زیرا ما نه تنها باید به ساختار جمله توجه نماییم بلکه باید به ساختار کلمات نیز دقت کنیم و این خود یک چالش مضاعف را فراهم می کند.

 

نوشتار

بحث نوشتار نیز از مهارت ها و چالش های مهم در یادگیری و معیاری برای سنجش سختی یک زبان می باشد. اما همانطور که همواره بیان می شود برای یادگیری یک زبان ضروری نیست تا حتما نوشتار آن را یاد گرفته باشید اما این موضوع تفاوت بسیاری را ایجاد خواهد کرد. در این خصوص به زبان های چینی ماندرین و ژاپنی توجه کنید که برای بسیاری از افراد که با این نوع ساختار نوشتاری بیگانه می باشند فهم و درک نوشتار این زبان ها بسیار سخت است و بعلاوه برخی از آن ها به صورتی که نوشته می شوند تلفظ نخواهند شد.

 

سخت ترین زبان دنیا برای فارسی زبانان

سخت ترین زبان دنیا ( ۱۰ زبان سخت دنیا )

زبان فارسی یک زبان هند و اروپایی می باشد. این زبان در چندین کشور با گویش های مختلف صحبت می شود و همچنین در برخی از کلمات و ساختار نیز وجه اشتراکی با آن ها دارد. اما به دلیل برخی اتفاقات در طول تاریخ و ورود دیگر زبان ها و تغییراتی چون حکومت این زبان دست خوش تغییرات بسیار شده و بسیاری از کلمات و برخی ساختارها را در خود حل کرده و به مرور زبان از آن ها برای تبدیل شدن به زبان فارسی امروزی بهره برده و همچنین اصالت خود را نیز حفظ کرده است. در خصوص یادگیری زبان های دیگر برای فارسی زبانان مشخصا زبان عربی به دلیل اشتراکات زیاد و دین رایج در کشور ایران این زبان برای یادگیری جز آسان ترین زبان ها تلقی می شود. در نتیجه همانطور که در بالا اشاره شد دوری زبان ها و نداشتن وجوه مشترک و ساختارهای پیچیده باعث می شود یک زبان برای کشورهای مختلف دشوارتر از دیگری به نظر برسد یرای فارسی زبانان سخت ترین زبان ها به صورت زیر می باشد:

۱. زبان های چینی، ژاپنی

۲. زبان های روسی، آلمانی

۳. زبان های فرانسوی، پرتغالی، فنلاندی

۴. زبان های انگلیسی و عربی

 

کلام آخر: ۱۰ ترفند برای یادگیری سخت ترین زبان های دنیا

۱. خود را مجبور به صحبت کردن بدون توجه به سطح یادگیری نمایید.

۲. میزان زمان مطالعه و پیوستگی و چگونگی آن بسیار مهم است.

۳. زبان را باید ملکه ذهن خود کنید.

۴. وقتی که کلمه جدیدی را یاد می گیرید در مثال های مختلف از آن استفاده نمایید.

۵. زبان را با روش های متنوع فرا بگیرید.

۶. از ابزارهای جانبی مثل فیلم و سریال استفاده نمایید.

۷. از افراد متخصص کمک بگیرید.

۸. در صورت امکان یک همراه برای یادگیری آن زبان پیدا نمایید.

۹. از اشتباه کردن نترسید

۱۰. ریسک پذیر باشید و از تجربه های جدید دوری نکنید

 

 

 

بیشتر بخوانید:

سختی زبان فارسی برای خارجی ها ،آیا زبان فارسی سخت است؟

آیا یادگیری زبان اسپانیایی سخت است؟

آیا یادگیری زبان آلمانی سخت است؟

4.4/5 - (63 امتیاز)

13 در مورد “سخت ترین زبان دنیا ( ۱۰ زبان سخت دنیا )”

  1. من انگلیسی آلمانی و عربی بلدم عربی رو 2 سالم بود با کارتون و ترانه یاد گرفتم و همینطور نصف انگلیسی 9 سالگیم انگلیسی و المانی روهم یاد گرفتم الان 10 سالمه دارم انگلیسی و آلمانی رو دارم مرور میکنم خیلی هم اسونن

  2. اینجوری که شما نوشتی همه زبانا سخته که،من خودم المانی و انگلیسی و یادگرفتم به خدا که راحت بود

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *